Fietstour 2024

Wij zien je zitten

Op De Marke kijken we niet alleen naar wat je kunt zodat je je diploma kunt halen. Bij ons leer je wie je bent! We zeggen niet voor niets: De Marke ziet je zitten. We leren je zelfstandig te worden, samen te werken en keuzes te maken. Dit doen wij door je ervaringen aan te bieden zodat jij beter kunt kiezen.

Het is onze uitdaging om uit jou te halen wat er in je zit. Maar dat kan alleen als we je leren kennen. Dat is dan ook precies wat we doen. Door te kijken wat je bezighoudt, waar je van baalt en wat je leuk vindt bijvoorbeeld. Je mentor speelt daar een belangrijke rol in. Je kunt altijd bij hem terecht. Het klinkt misschien wat suf, maar we vinden het belangrijk dat je bij ons groeit als mens. Wij helpen je daar graag bij. De Marke ziet je zitten!

Iedereen is welkom

Ook als je als vmbo-leerling wat extra zorg en aandacht nodig hebt, kun je op De Marke goed leren.

Wij hebben passend onderwijs en kunnen je goed begeleiden ook als je een gedragsbelemmering of lichamelijke, verstandelijke of auditieve beperking hebt. Wij bieden je onderwijs en ondersteuning op maat. Door nauw contact met allerlei instanties is er voor elke vmbo Marke leerling passend en uitdagend onderwijs.

Vragen hierover? Bel met de school en vraag naar de zorgco├Ârdinator.