Etty in Beeld
Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?

De Marke ziet jou zitten!

Op De Marke staat in alles de ontwikkeling van onze leerlingen centraal. Wij geloven in jouw mogelijkheden en die van al onze leerlingen. Bij ons word je echt gezien en gehoord. Jij verdient onze oprechte aandacht.

Wij stimuleren je talenten en hebben hoge verwachtingen. Van jou, maar ook van onszelf. De Marke biedt een opleiding die echt bij je past, gericht op jouw mogelijkheden. Jij wordt betrokken bij je eigen leerproces. Wij zijn constant in ontwikkeling voor het beste onderwijs en zijn in verbinding met de buitenwereld, in en rondom Deventer, om betekenisvol les te geven.

Duidelijkheid, structuur en investeren in een goede relatie tussen school, ouders en leerling vinden we belangrijk. Zo kan jij je optimaal ontwikkelen. Vanuit plezier, openheid en wederzijdse betrokkenheid en in een veilige omgeving begeleiden we je naar een succesvolle afronding van je middelbareschooltijd/diploma.

Op De Marke leg jij een stevige basis voor een betekenisvolle toekomst!

Wil je even binnen kijken op De Marke? Kijk hier het filmpje!

Etty Hillesum Lyceum (EHL) verzorgt bijzonder voortgezet onderwijs in Deventer. Dat gebeurt op Arkelstein, De Boerhaave, Het Stormink, De Marke en het Vlier. Op onze vijf scholen bieden we leerwegen aan van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ook hebben we  bijzondere leerroutes zoals tweetalig onderwijs, Havo XL, het Ecolyceum of een leerroute geïnspireerd op vrijeschoolprincipes. Elke school heeft een eigen karakter en profiel. Samen zetten we ons in voor uitstekend en modern onderwijs voor alle leerlingen uit Deventer en omgeving. 

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege stelt de zorg voor de mens – elke mens, heel de mens en alle mensen- centraal. We zijn gericht op humanisering en de ontwikkeling van individu en school. Deze stichting verbindt 13 scholengemeenschappen door heel Nederland. Wil je meer weten over de kracht van Carmel? Kijk op www.carmel.nl voor meer informatie.  

Werken bij EHL: Alle ruimte!

Elke dag met plezier naar school. Dat willen we voor onze leerlingen en natuurlijk ook voor onze collega’s. Wat is daarvoor nodig? Dat je ruimte krijgt om al jouw talenten te ontwikkelen en in te zetten. Daar zorgen wij dus voor. Voor onze leerlingen én voor al onze 500 collega’s.