open huis de marke

De Marke ziet je zitten!

Dit doen wij door:

  • Elke dag met elkaar in gesprek.
  • Elke dag vragen blijven stellen.
  • Elke dag ontdekken.

Op De Marke heeft iedereen z’n eigen plek. Dat voelt veilig en geborgen. Leerlingen weten bij ons waar ze aan toe zijn. Daarnaast is er alle ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Wie ben ik? Waar liggen mijn talenten? Wat vind ik leuk? Op deze vragen en meer helpen we leerlingen het antwoord te vinden. Maar vooral door ze te leren dat ze trots op zichzelf mogen zijn en dat je keuzes niet alleen hoeft te maken vanuit je hoofd, maar vooral ook vanuit je hart.

Wil je even binnen kijken op De Marke? Kijk hier het filmpje!

Etty Hillesum Lyceum (EHL) verzorgt bijzonder voortgezet onderwijs in Deventer. Dat gebeurt op Arkelstein, De Boerhaave, Het Stormink, De Marke en het Vlier. Op onze vijf scholen bieden we leerwegen aan van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ook hebben we  bijzondere leerroutes zoals tweetalig onderwijs, Havo XL, het Ecolyceum of een leerroute geïnspireerd op vrijeschoolprincipes. Elke school heeft een eigen karakter en profiel. Samen zetten we ons in voor uitstekend en modern onderwijs voor alle leerlingen uit Deventer en omgeving. 

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege stelt de zorg voor de mens – elke mens, heel de mens en alle mensen- centraal. We zijn gericht op humanisering en de ontwikkeling van individu en school. Deze stichting verbindt 13 scholengemeenschappen door heel Nederland. Wil je meer weten over de kracht van Carmel? Kijk op www.carmel.nl voor meer informatie.  

Werken bij EHL: Alle ruimte!

Elke dag met plezier naar school. Dat willen we voor onze leerlingen en natuurlijk ook voor onze collega’s. Wat is daarvoor nodig? Dat je ruimte krijgt om al jouw talenten te ontwikkelen en in te zetten. Daar zorgen wij dus voor. Voor onze leerlingen én voor al onze 500 collega’s.

Wist je dat je op woensdagavond om 17 uur kunt dineren in het vmbo schoolrestaurant De Globe van De Marke? Elke week maken vmboleerlingen samen met hun meesterkok een driegangen menu voor €12,50. Binnenkort komt er een pinautomaat