Informatieavond voor ouders groep 8

Ons schoolrestaurant De Globe mag weer open!

Vanaf 17 november 2022 tot en met 6 april 2023 kunnen wij u weer van harte welkom heten in ons vmbo schoolrestaurant De Globe. Onze leerlingen kunnen niet wachten om voor u een heerlijk driegangen menu te maken en te serveren. Komt u een keer bij ons dineren?

Iedere donderdagavond om 17.00 uur serveren we een diner in het vmbo schoolrestaurant De Globe van De Marke Zuid aan de Ludgerstaat 1 in Deventer. Vanaf 16.30 bent u van harte welkom. Voor €14,95 geniet u van een driegangenmenu: bedacht, gemaakt en geserveerd door onze vierdejaars leerlingen, samen met hun meester-kok.

Terwijl u geniet van een heerlijk diner, leren onze leerlingen meer over hun toekomstige vak. De Globe biedt ze een uitstekende plek om ervaring op te doen. Wilt u ze daarbij helpen? Reserveer dan een tafeltje in ons gezellige schoolrestaurant. Dit doet u door te reserveren via onderstaand formulier.

Graag tot ziens in ons restaurant!

Reserveer hieronder uw tafeltje

Vul hier uw naam in.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Selecteer op welke dag u wilt reserveren.
Vul hier in met hoeveel personen u komt.
Invalid Input

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.