Informatieavond voor ouders groep 8

logo

‘Not my cup of tea’

Een gevleugelde Engelse uitdrukking als het gaat om iets dat je niet interesseert of leuk vindt. Nu komt de kop thee in deze uitdrukking u vast bekend voor, want het gaat weer gebeuren: ‘Kom op de thee’. En dàt vindt u wel leuk en hèt interesseert u ook.

We zetten onze school weer op de kaart op 21, 22 en 23 december en verzorgen voor opa’s en oma’s van onze leerlingen weer een ‘delightful morning or afternoon’ met het pinkje omhoog. Uiteraard zijn er ook weer prachtige prijzen te winnen tijdens de ‘Dèmterse’ woordbingo. Overigens zal  de gehele opbrengst wederom gedoneerd worden aan De Voedselbank in Deventer.

Wilt u nog denken aan mooie of misschien wel ‘Grand Prizes’ welke u of uw omgeving beschikbaar wil stellen? Voor vragen naar de bekende weg bent u bij mij aan het goede adres. Resterende informatie over dit unieke en memorabele evenement volgt op korte termijn.

Together we can make beautiful things happen! 

Gegroet,

Patrick Albach

Van de autogarage om de hoek tot een boorplatform in de Waddenzee, een biologisch zuivelbedrijf, een kapperszaak of een ziekenhuis. Techniek is overal en overal zijn technici nodig. Toch kiezen steeds minder leerlingen voor techniek. Terwijl bedrijven staan te springen om nieuw, goedgeschoold, technisch personeel. Een grote uitdaging die het onderwijs en bedrijfsleven in de regio Deventer samen aangaan met Sterk Techniek Onderwijs Deventer-Twello.

Sterk Techniek Onderwijs Deventer-Twello is al een tijd actief, maar heeft nu ook een eigen website: www.sterkintechniekonderwijs.nl. Hier kunnen bedrijven, onderwijsinstellingen en iedereen die techniek interessant vindt, zien wat Sterk Techniek Onderwijs Deventer-Twello doet om techniek en technische opleidingen interessanter en beter te maken.  

Social media

Laad meer