Fietstour 2024

”Ik hoorde van mijn docent Wiskunde dat er een maatwerkprogramma bestond. Er waren een paar vakken waar ik goed in was. Toen heb ik als kader-leerling die vakken op mavo-niveau gedaan. Ik dacht: dat kan ik wel. Tot nu toe gaat het erg goed.”

Lees meer …

Met de landelijke techniekwedstrijd ‘Vakkanjers’ kunnen leerlingen hun vakmanschap ontdekken en ontwikkelen. Jesse bedacht met zijn klasgenoot Jan voor het Nederlands Rode Kruis de Handy Sandwich Fixer", oftewel een broodsmeerapparaat. Ze schopten het samen tot de finale.

Lees meer …

“Samen met het Burgerweeshuis organiseren de leerlingen binnen het profiel Dienstverlening & Producten een feestavond voor jongeren. Dat is nou echt leren door te doen!”

Lees meer …

”Ieder jaar weer bleven leerlingen vragen stellen over mijn wintersportvakantie. Dus ik dacht: hoe mooi zou het zijn als leerlingen zelf die ervaring kunnen opdoen?"

Lees meer …

“Natuurlijk zijn het ook een beetje snoepreisjes. Maar we willen de leerlingen ook in de praktijk Frans laten spreken. En waar kan dat beter dan in Frankrijk en België?”

Lees meer …