Fietstour 2020
coronavirus updates

Jij bent bijzonder, dus je school mag ook anders zijn dan anders. Een hele dag boeken voor je neus past niet bij jou. Jij wilt leren binnen en buiten de school. Ontdekken wie je bent, waar je enthousiast van wordt, waar je talenten liggen. Wij dagen je elke dag uit te worden wie je kan zijn. Het Corberic is een leerroute die is geïnspireerd op de vrijeschool prinicipes. 

Het meeste leer je in verbinding met anderen. Daar doen we heel veel aan, allemaal. Je mentor en je ouders spelen daarbij een belangrijke rol.

Mooie dingen maken met lichtjes in je ogen en het zweet op je rug. Dat is onze ambitie.

In ons pakket zitten veel kunstzinnige, ambachtelijke en praktische vakken. Voor een evenwichtige persoonsvorming en de ontwikkeling van talent.

Krachtig en vol zelfvertrouwen leven in een wereld met anderen. Daar ligt onze focus.

Een mooi rapport is leuk en een diploma is belangrijk, maar er valt zoveel meer te leren. Niet alleen kennis uit boeken maar ook over jezelf.

Ben je mavoleerling? Dan doe je examen bij ons. Havo en vwo gaan na drie jaar naar Het Vlier of vrijeschool Zutphen voor bovenbouw en examen.

homeblok-blauw-top

Kom, ervaar, kies

Zit jij in groep 7 of 8 en wil je vast meer weten over vrijeschool leerroute Het Corberic? Kom kijken!

Lees meer...
homeblok-blauw-bottom

Nieuws

Uit de school geklapt

Uurtje en oortje vrij? Luister dan naar de Corberic radio-uitzending van Uit de school geklapt. Leerlingen uit klas 9F (havo/vwo) maakten de uitzending samen met radio journalisten van DRTV.

Lees meer...

Woensdag 27 november 2019: Informatieavond ouders groep 8

Van 19.00 tot 21.00 uur. Speciaal over onze leerroute vrijeschoolonderwijs. Waarin verschilt dat nu van ‘gewoon’ mavo, havo of vwo onderwijs? Kom luisteren, kijken en vragen stellen. De koffie staat klaar bij onze eigen ingang aan de Laan van Borgele 60.

Social media

Laad meer