Fietstour 2024
Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?

Dit is een enthousiast en bevlogen team van docenten. Er wordt écht naar Tom gekeken; hoe ben jij? wat moet jij nog leren? En dan niet alleen cognitief!

Lees meer …

De vrijeschool staat voor een brede persoonsvorming en daar is zeker ruimte voor op het Corberic! Mijn dochter geniet van alle projecten, uitjes en activiteiten, die zo enthousiast worden uitgevoerd.

Lees meer …

De docenten weten hoe ze zo les moeten geven dat de klas luistert. De meeste leerlingen zijn geïnteresseerd in de stof. Ik heb wel moeite met leren als ik besef dat onze wereld langzaam ten onder gaat.

Lees meer …

Het leven is meer dan vakken en cijfers. Deze school begrijpt dat. De docenten kijken waar de leerling aan toe is. Ze richten hun lessen zo in dat ze matchen met de behoeften en de belevingswereld.

Lees meer …

Ik heb gekozen voor het Corberic omdat ik niet alleen uit boeken wil leren maar ook andere dingen wil doen. Daarom vind ik het leuk dat we veel handvaardigheid hebben, zoals textiel en houtbewerking.

Lees meer …

Imagination is more important than knowledge, zei Einstein. Daar geloof ik in. Leerlingen willen vanuit hun verbeelding het leven leren. Daarom ben ik voor vrij denken in een gestructureerde omgeving.

Lees meer …

Het is fijn als je een inspirerende groep collega’s hebt die iets moois in het team brengen. Die ieder op hun eigen manier leerlingen helpen te werken aan hun ontwikkeling tot wereldburger.

Lees meer …