Aanmelden voor deze school
Fietstour 2020

Jij bent bijzonder, dus je school mag ook anders zijn dan anders. Een hele dag boeken voor je neus past niet bij jou. Jij wilt leren binnen en buiten de school. Ontdekken wie je bent, waar je enthousiast van wordt, waar je talenten liggen. Wij dagen je elke dag uit te worden wie je kan zijn. Het Corberic is een leerroute die is geïnspireerd op de vrijeschool prinicipes. 

Het meeste leer je in verbinding met anderen. Daar doen we heel veel aan, allemaal. Je mentor en je ouders spelen daarbij een belangrijke rol.

Mooie dingen maken met lichtjes in je ogen en het zweet op je rug. Dat is onze ambitie.

In ons pakket zitten veel kunstzinnige, ambachtelijke en praktische vakken. Voor een evenwichtige persoonsvorming en de ontwikkeling van talent.

Krachtig en vol zelfvertrouwen leven in een wereld met anderen. Daar ligt onze focus.

Een mooi rapport is leuk en een diploma is belangrijk, maar er valt zoveel meer te leren. Niet alleen kennis uit boeken maar ook over jezelf.

Ben je mavoleerling? Dan doe je examen bij ons. Havo en vwo gaan na drie jaar naar Het Vlier of vrijeschool Zutphen voor bovenbouw en examen.

homeblok-blauw-top

Kom, ervaar, kies

Zit jij in groep 7 of 8 en wil je vast meer weten over vrijeschool leerroute Het Corberic? Kom kijken!

Lees meer...
homeblok-blauw-bottom

Nieuws

Sint op Etty

Donderdag 5 december – Sint en roetveegpieten zijn op de Etty scholen gesignaleerd! In aula’s, lokalen en gangen laten zij zich horen, zien en ‘voelen’. Ja voelen ook, want pepernoten worden rondgestrooid.

 
Lees meer...

Donderdag 14 november 2019: Speeddaten? Groep 8’ers welkom!

Van 16.00-17.00 uur, kom langs, met of zonder je ouders. Je kunt praten met kinderen die al bij ons op school zitten, of met hun ouders. Ook met docenten. Vraag alles wat je weten wilt over ons vrijeschoolonderwijs op mavo, havo en vwo niveau. 

Je kunt je opgeven voor het speeddaten door hier te klikken

Social media

Laad meer