Fietstour 2024

Wij vernamen dat Iddink Learning Materials BV is op donderdag 11 april getroffen door een cyberaanval. Iddink was tot schooljaar 2022-2023 voor onze school de leverancier van schoolboeken, (digitaal) leermateriaal en schoolspullen. Inmiddels zijn leerlingen en hun ouders/verzorgers die in schooljaar 2022-2023 en nog steeds op een Carmelschool zitten, geïnformeerd door hun school over deze cyberaanval.

De informatie had natuurlijk niet in verkeerde handen mogen komen. Iddink werkt hard aan het oplossen van het probleem en om te achterhalen welke informatie is verkregen. We hopen en verwachten dat dit geen negatieve gevolgen hoeft te hebben. Op website van Iddink staat het laatste nieuws en er volgt een overzicht met Veelgestelde Vragen.

Omdat er onbedoeld persoonlijke informatie terecht is gekomen bij personen die deze informatie niet mochten krijgen, heeft Stichting Carmelcollege een melding gedaan van dit datalek bij de privacytoezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Van 25 maart t/m 31 maart is het weer tijd voor het aanmelden voor schooljaar 2024/2025. 

U kunt uw kind nu aanmelden voor komend schooljaar. Meer informatie vind u hier   https://ettyhillesumlyceum.nl/praktisch#Aanmelden

 

Op woensdag 17 januari is er een algemene informatieavond op Het Vlier voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3 havo, 3 vwo en de 9e klas van Het Corberic (vrijeschool onderwijs). Ook verwelkomt Het Vlier ouders van leerlingen die niet op de scholen van het Etty Hillesum Lyceum zitten.

Lees meer …

Prachtig open huis!

Op zaterdag 25 november hebben we een prachtig open huis mogen beleven.                                                                                        

Was jij er niet bij en ben jij nieuwsgierig? Kijk dan eens rond op onze website. 

Tijdens het open huis werd er een presentatie gehouden. Deze presentatie kan hier terugkijken Download 20ouders

                                                                     

corbeic schoolafbeelding

 

Social media

Laad meer