Fietstour 2024

Je kunt ook mavo, havo, vwo vrijeschoolonderwijs in een aparte vleugel van ons Marke schoolgebouw volgen. De naam is: Het Corberic. De ingang is aan de Laan van Borgele 60.

Veel meer dan een diploma

Een mooi rapport is leuk en een diploma is belangrijk, maar er valt zoveel meer te leren. Niet alleen kennis uit boeken maar ook over jezelf. Dit is in een notendop wat Het Corberic, leerroute vrijeschoolonderwijs binnen De Marke jou biedt.

Corberic button
Het gaat niet om de bestemming maar om je reis daarnaartoe. Uiteindelijk sluit je na drie of vier jaar je tijd bij ons af met een mavodiploma of je gaat naar de bovenbouw havo/vwo. Op dat moment toetsen we vooral je kennis en bepaalde vaardigheden. Maar in de jaren daarvóór ondersteunen we je ook graag bij het leren van zaken die niet worden getoetst, zoals plezier hebben in leren, de moed hebben om jezelf uit te drukken en om fouten te maken, oog hebben voor je medemens en de aarde, samenwerken, wilskracht ontwikkelen, kritisch denken en eigen oordeel vormen, creativiteit ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen.