Fietstour 2024

Vanaf schooljaar 2020-2021 hebben we een tweejarige onderbouw. Geen brugklas meer, maar een echte brugperiode. Dat is heel fijn, want daardoor heb je twee jaar de tijd om te ontdekken wat het beste bij je past.

Je zit in een combinatiegroep, dus in basis/kader, kader/mavo of mavo/ havo. Alle groepen zitten de eerste twee jaar bij elkaar op locatie Noord. Dat maakt het makkelijker om te bepalen welke leerroute het beste bij je past. In de brugperiode heb je een vaste groepsdocent. Je hebt zeker 10 uur per week les van hem of haar. Jullie leren elkaar goed kennen en je kunt altijd bij hem of haar terecht. Ook als er eens een keer iets tegenzit. Je groep heeft een eigen klaslokaal. Geen gesjouw met je tas dus. Zo lijkt De Marke toch een beetje op je oude vertrouwde basisschool en wen je heel snel.

De klassen zijn klein. Dat is fijn, want dan is er veel aandacht voor je. En zo blijft er ook ruimte in het lokaal voor een rustig plekje, als je je even terug wilt trekken. Ieder kind is anders en daar houden we rekening mee. Op De Marke is altijd plek voor jou!