Fietstour 2024

LET OP: de speeddate van woensdag 6 maart gaat niet door! 

De speeddate van woensdag 6 maart komt te vervallen. Wel kan je een dag meelopen in een brugklas/ klas 7. Je wordt ontvangen en begeleid door een brugklasleerling die je van alles kunt vragen. Dan weet je echt meer over wat je te wachten staat in de brugklas op Het Corberic. Geef je op via dit formulier. Je bent van harte welkom!

Toestemming van je ouders EN van je groep 8/ klas 6 juf of meester is nodig. Je mist namelijk een dag(deel) op je basisschool. Via het e-mailadres van je ouder(s) ontvang je jouw uitnodiging met datum en tijd.  Wie weet kan je na afloop van deze meeloopochtend de knoop doorhakken! In de week van 25-29 maart 2024 ga je je namelijk aanmelden voor de school waar jij na groep 8/ klas 6 naar toe gaat. Succes met je keuze.

Wij kijken uit naar je komst. We gaan samen ontdekken hoe uniek je bent!

Etty Fietstour voor groep 7/ klas 5

Voor groep 7/ klas 5 leerlingen organiseert het Etty Hillesum Lyceum de Etty Fietstour. Op woensdag 19 juni 2024 krijg je de kans om twee scholen in één middag te bezoeken, (14.30 – 17.00 uur). Via proeflesjes en een rondleiding krijg je een eerste indruk. ook Het Corberic doet hieraan mee.

 

Kijk hier de online informatieavond terug: